Tecta Invest – vi skaber plads

Ejendomsselskabet Tecta Invest bygger på gode familietraditioner og skabertrang, der er karakteristiske for Enggaard navnet. Igennem tre genrationer har vi udviklet ejendomme og skabt plads til livet. Det ligger os på sinde at opbygge omgivelser, der giver vores lejere mulighed for positiv vækst og et stabilt miljø.

Tecta Invest udspringer af klare ambitioner. Ambitioner om, at vi sammen med vores lejere har en nær dialog og et samarbejde i øjenhøjde. Som lejer hos os skal I mærke vores oprigtige interesse i, hvordan jeres hverdag fungerer og om jeres fysiske omgivelser støtter jeres forretnings ambitioner.

Vi ønsker, at I mærker vores engagement i samarbejdet igennem fleksible løsninger og en tæt kontakt. For os er det afgørende, at vi kan tilpasse jeres lejemål, når I har brug for mere eller mindre plads for at skabe de bedste betingelser for virksomheden. Det betyder en hel del, at vi kan snakke om alting og ingenting – at vi har indsigt i jeres drivkraft og forstår, hvilke markeder og mekanismer, I skal navigere i.

Hos Tecta Invest vil vi gå langt for at skabe de bedste rammer for vores lejere. Vi tror på, at langvarige relationer er mest berigende – både økonomisk og menneskeligt. De menneskelige relationer er netop dem, der har ført os gennem tre generationer og vores erfaring siger os, at det opnås kun igennem værdier som nærhed, øjenhøjde og ordentlighed.

Mere end ejendomme

Igennem årene og igennem generationer har vi været samarbejdspartner for erhvervslivet. Vores lejere og partnere har været i fokus, og vi går langt for at være mere end ejendomme. Vi ser det ud fra et perspektiv, hvor vores ejendomme og mursten er med til at huse de bedste ideer, fremdrift og en sund vækst, der kan bidrage på flere plan, i hårde tider såvel som gode tider.

Det er vigtigt for os at tage ansvar både internt og eksternt og i et samfundsmæssigt perspektiv. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle os, skabe moderne løsninger og blive endnu bedre hver dag, når vi i samtale med vores kunder får indblik i, hvilke forhold, der kan optimeres og innoveres. Når alt kommer til alt, så er det afgørende, at vi er glade for at gå på arbejde, har rum til hinanden og plads til, at drivkraften kan vokse.